c

Care sunt rezultatele noastre privind sănătatea și siguranța în muncă

Măsurarea și monitorizarea performanței în ceea ce privește sănătatea și siguranța în muncă reprezintă o parte importantă a procesului de îmbunătățire continua a oricărei organizații.

Skanska CDE acordă o importanță sporită dezvoltării, măsurării și raportării performanței, a indicatorilor care sunt utilizați pentru a preveni posibile incidente viitoare.

Cu toate acestea, în cazul în care s-a produs un incident într-unul dintre proiectele noastre, ne concentrăm pe procesele de raportare și cercetare pentru a identifica arborele cauzal și pentru a preveni apariția unor incidente similare.

Indicator reactiv monitorizat:

  • Indicele de frecventa al accidentelor de muncă analizând numarul de accidente și numărul total de ore lucrate. (Lost Time Accident Rate - LTAR) – LTAR cumulat 2020 : 2.0.

Indicatori proactivi monitorizați :

  • vizite săptămânale dedicate sănătății și siguranței la locul de muncă, cu scopul de a ne asigura că sunt evidențiate bunele practici si că sunt îndeplinite așteptările în materie de sănătate și siguranță în muncă;
  • întâlniri lunare pentru identificarea riscurilor și oportunităților, care să permită echipei de proiect să identifice și să controleze riscurile asociate activităților viitoare;
  • întâlniri lunare cu reprezentanții lucrătorilor, în care aceștia vorbesc direct cu managerii de proiect cu privire la modalitatea de îmbunătățire a condițiilor de muncă oferite atât în șantier cât și în organizarile de șantier.
Last updated: 2/25/2021