c

Sustenabilitate

În toate proiectele pe care le dezvoltăm pe piaţa din România şi prin soluţiile inovatoare şi sustenabile pe care le folosim pentru a le realiza, Skanska construieşte pentru o societate mai bună. Valorile noastre ne ghidează în ceea ce facem şi în modul în care lucrăm, iar acest focus dual neajută să asigurăm un viitor sustenabil pentru oameni, clienţi şi comunităţi.

Sustenabilitatea – o prioritate

Ne concentrăm asupra acelor domenii de sustenabilitate în care putem aduce cele mai semnificative şi mai bune contribuţii: siguranţă, etică, clădiri verzi, investiţii în comunitate şi diversitate şi incluziune. Toate aceste domenii au legătură cu activitatea noastră esenţială şi sunt interconectate.

Obiectivul nostru este acela de a ne transforma dintr-un lider în fiecare domeniu de sustenabilitate, într-un lider al industriei în domeniul sustenabilităţii. Calitatea noastră de lider în domeniul sustenabilităţii este un avanaj comercial care contribuie la crearea de profit şi valoare pentru acţionari, aşa cum este evidenţiat şi în strategia noastră generală şi în planul actual de afaceri.

Siguranţă

Lucrăm în siguranţă sau nu lucrăm deloc.

Etică

Facem afaceri în mod integru şi transparent.

Clădiri verzi

Promovăm soluţiile ecologice şi ne desfăşurăm activitatea în mod sustnabil.

Investiţii în comunitate

Sustinem comunitatile in care activam si influentam mediul in care acestea traiesc, lasand o mostenire durabila

Diversitate şi incluziune

Preţuim diversitatea şi încurajăm o cultură a incluziunii.

Last updated: 11/24/2017