c

Skanska în România

În România, Skanska este reprezentată prin două divizii de business, care oferă servicii de construcţii şi dezvoltare comercială. Dezvoltăm clădiri de birouri bazându-ne pe nevoile societăţii și contribuind totodată la îmbunătăţirea calității vieţii.

Scopul nostru este acela de a satisface cererea locală de spaţii comerciale noi şi inovatoare din România. Căutăm în permanenţă oportunităţi de investiţii în Bucureşti şi alegem întotdeauna soluţii durabile pentru a crea spații de lucru ce vor influenta in mod pozitiv performanta angajatilor.

Dorim să fim o parte integrantă a comunităţilor locale unde lucrăm, şi întotdeauna doar la un apel distanţă de accesul la resursele şi reţelele noastre internaţionale. În acest mod ne asigurăm că soluţiile pe care le oferim în Bucureşti reprezintă cele mai noi practici şi cele mai avansate tehnologii.

Suntem foarte mândri de calitatea lucrărilor noastre şi rezultatele pe termen lung pe care le realizăm împreună.

Obiectivul nostru este acela ca Skanska Romania să devină prima alegere a clienţilor noştri.

Skanska Property Romania face parte din Skanska Commercial Development Europe care iniţiază şi dezvoltă proiecte imobiliare de birouri şi logistice în regiunea Europei Centrale și de Est (România,Polonia, Republica Cehă, Ungaria).

Last updated: 12/4/2017