c

Organizația

Skanska AB este o corporație suedeză listată la bursă, guvernată în conformitate cu legislaţia corporativă suedeză, cu Actul Constitutiv al Skanska şi cu regulile pentru listare ale NASDAQ OMX Stockholm. Skanska implementează Codul Suedez de Guvernanță Corporativă.

În calitate de societate listată la bursă, obiectivul Skanska este acela de a genera valoare pentru acţionarii săi şi de a ne respecta angajamentul de a construi pentru o societate mai bună.

Skanska este condusă de Consiliul de Administrație, Preşedinte, CEO şi Echipa de Conducere Executivă, unităţile de personal ale Grupului, şi unitatea de asistenţă.

Operaţiunile Grupului sunt structurate sub forma unităților comerciale locale, cu o bună cunoaştere a pieţei respective, a clienţilor şi a furnizorilor, pentru patru ramuri comerciale:

  • Construcţii
  • Dezvoltare de imobile rezidenţiale
  • Dezvoltare de proprietăţi comerciale 

Aceste unităţi locale sunt susţinute de brandul Skanska şi de resursele sale financiare, precum şi de experienţa şi valorile întregului Grup.
Numărul mediu de angajaţi ai Grupului se ridica la 41.000 în 2016.

Skanska România

Organizaţia Skanska din România este activă în domeniul construcţiilor şi dezvoltării de proiecte comerciale.
Am început activitatea în Bucureşti în anul 2011 şi de la început ne-am luat angajamentul de a dezvolta clădiri eficiente şi ecologice în Romania.

Complexele de birouri Campus 6 şi Equilibrium sunt cele mai noi investiţii ale noastre şi vor fi predate în 2022 şi respectiv în 2020.

Care este valoarea noastră adăugată

Noi gestionăm întregul proces – de la proiectarea conceptului iniţial, la construire, leasing şi în cele din urmă vânzarea proiectelor către investitori. Dezvoltăm clădiri de birouri atemporale, concentrându-ne întotdeauna asupra soluţiilor inovatoare sustenabile care răspund nevoilor clienţilor.

În proiectarea şi construirea clădirilor folosim întotdeauna experienţa globală de ultimă oră a Grupului Skanska. În cadrul valorilor noastre fundamentale, promovăm soluţii ecologice şi ne coordonăm activitatea de dezvoltare a proprietăţilor în mod sustenabil. Spre exemplu, ne preocupăm pentru conservarea energiei şi reducerea emisiilor de carbon, gestionarea responsabilă a consumului de apă şi reducerea generării de deşeuri.

Pentru fiecare clădire, ne străduim să întrunim cele mai stricte criterii de mediu pentru a primi certificatul LEED şi, mai recent, certificatul Well.

Echipa noastră

Nu ezitați să ne contactați. Suntem aici pentru a răspunde la întrebările dumneavoastră.

Vicepreședinte Executiv Operațiuni Romania & Ungaria

Aurelia Luca

Center of Excellence Director: Technical & Innovations

Raluca Stanislav

Projects Excellence Director: Health & Safety

Mircea Bosie

Director Proiecte

Andrei Ivan

HR Manager

Oana Trucă

Branch Director Skanska Construction Romania & Ungaria

Miroslav Vycital

Projects Director Skanska Construction Romania

Alexandru Ghenu

HR Business Partner Skanska Construction Romania

Ana Marinescu
Last updated: 12/4/2017