c

Modelarea informaţională a clădirii (BIM)

Modelarea informaţională a clădirii (BIM) este o metodă colaborativă de a lucra, care oferă tuturor celor implicaţi în proiect date accesibile şi corecte. Asigură o comunicare mai bună, eficienţă mai mare, programe mai exacte şi o mai bună previzionare şi reducere a riscurilor. În România am adoptat acest nou instrument dinamic pentru noile noastre proiecte: Campus 6 şi Equilibrium.

În baza vastei noastre experienţe globale, BIM poate avea un impact pozitiv asupra tuturor etapelor ciclului de viaţă al unui proiect. Acest instrument îmbunătăţeşte semnificativ capacitatea echipei de proiect de a colabora şi de a folosi alte instrumente inovatoare, de la prefabricare la modele virtuale.

Echipele noastre de proiect pentru Campus 6 şi Equilibrium beneficiază în mod activ de BIM, pe care îl folosesc zilnic, întrucât asigură o mai bună comunicare între departamente, şi este totodată un instrument util în cadrul întâlnirilor cu partenerii noştri, astfel încât toate părţile să poată înţelege mai bine proiectul şi stadiul acestuia.

Last updated: 12/4/2017