c

Cerere privind datele cu caracter personal în cadrul Skanska

Vă rugăm să răspundeți la întrebările din formularul de mai jos. Aceste informații sunt necesare în vederea procesării cererii dvs. Pentru a vă confirma identitatea și proteja confidențialitatea, va trebui să vă confirmați identitatea. O copie a paginii relevante din pașaport sau permisul de conducere v-ar putea fi cerută în cazul în care vom avea nevoie de informații suplimentare pentru a vă confirma identitatea și proteja confidențialitatea.

Vă atragem atenția asupra faptului că, în cazul în care nu introduceți datele de contact, nu vă vom putea procesa cererea.

În care societate/activitate Skanska sunteți client/posibil client (dacă se cunoaște)?

În care societate/unitate operațională Skanska sunteți un furnizor/posibil furnizor)?

În care societate Skanska sunteți angajat?

În care societate Skanska ați fost angajat?

Vă rugăm să detaliați informațiile pe care doriți să le accesați, ex. un anumit incident, document, perioadă de timp. Încercați să fiți cât mai precis, pentru a vă putea ajuta în cel mai eficient mod posibil.

Vă rugăm să specificați care date doriți să fie rectificate.

Vă rugăm să specificați care date doriți să fie șterse.

Vă rugăm să specificați care date doriți să fie restricționate.

Vă rugăm să specificați la care date se referă obiecția dvs.

Vă rugăm să specificați care date doriți să fie portate.

Motive

Ne pasă foarte mult să păstrăm confidențialitatea referitoare la datele dvs., la fel ca și dvs. Pentru a ne ajuta să satisfacem mai bine nevoile dvs., vă rugăm să explicați pe scurt motivele pentru care doriți ca datele dvs. să fie rectificate, șterse, de ce ați dori restricționarea prelucrării acestora sau de ce ați obiectat față de prelucrare. Nu trebuie să ne spuneți motivele pentru a răspunde solicitării dvs., dar ne-ar fi de mare ajutor pentru a vă răspunde la cerere mai repede și ne va ajuta să îmbunătățim modul în care ne ocupăm de cererile legate de datele dvs. cu caracter personal.

Cererea dvs. a fost trimisă cu succes.

Last updated: 7/30/2018