24.08.2016 11:00 CET

Cladirea C din Green Court Bucharest are un nou chirias

T-Me Studios si Skanska au semnat un acord de inchiriere pentru un spatiu de birouri in cladirea C a Green Court Bucharest

005_19Dec2015_SiteC_GreenCourt

T-Me Studios, dezvoltator de aplicații mobile pe nișa de personalizare și gaming, este noul chiriaș al clădirii C din Green Court Bucharest, primul proiect de birouri realizat de către Skanska în România. Noul spațiu de birouri al celor de la T-Me Studios are o suprafață de 802,22 m2, iar chiriașii se vor muta în clădirea C în luna octombrie 2016.

„Ca o companie internațională, tânără și cu planuri mari de viitor, căutăm mereu să îmbunătățim lifestyle-ul la birou al angajaților noștri și ne uităm spre HQ-urile inovatoare din Vest pentru idei în acest sens. De aceea ne-am bucurat să batem palma cu Skanska, un partener care ne împărtășește valorile și spiritul vizionar. În acest spațiu nou știm că vom putea implementa idei crețe de relaxare și distracție care au fost validate de companii ca Google sau Facebook ca fiind premisa unui mediu de lucru motivațional. Suntem siguri că vom putea amenaja aici un loc al nostru, personalizat, unde să vrem cu toții să ne întâlnim zi de zi”, a declarat Ioanina Pavel, PR Manager T-Me Studios.

„Atât noi, cât și T-Me Studios punem accent pe calitate și inovație. Noul parteneteriat rezultat ca urmare a relocării sediului central T-Me Studios din București în clădirea C a complexului Green Court Bucharest are la bază nevoia unui spațiu modern, care să favorizeze productivitatea și wellbeing-ul specialiștilor T-Me Studios, iar complexul Green Court Bucharest răspunde pe deplin acestor cerințe. De altfel,  prin conceptul Workplaces by Skanska, zonele de relaxare și interacțiune, tehnologiile green și facilitățile proiectului sunt gândite și integrate astfel încât timpul petrecut la birou să poată fi eficient și fun”, a declarat Aurelia Luca, Country Director Skanska Property România.

Green Court Bucharest este un complex de birouri de clasă A care oferă spații de birouri, cu o suprafață totală de închiriere de 52.000 m2.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court Bucharest asigură un spațiu de închiriere de aproximativ 16.300 m2, are 12 etaje la suprafață și o parcare de trei etaje la subsolul clădirii, care pune la dispoziția locatarilor 242 locuri de parcare. Ultimul corp de birouri al proiectului a fost finalizat pe 1 iunie 2016.

Proiectul Green Court Bucharest a fost dezvoltat utilizând tehnologii ecologice și soluții sustenabile, printre ele numărându-se fațada eficientă energetic care reduce transferul termic solar, o rată de circulare a aerului proaspăt sporită pentru un mediu de lucru sănătos, sisteme de iluminat eficiente din punct de vedere energetic dotate cu senzori de mișcare și intensitate, dar și stații de alimentare pentru mașinile electrice. Proiectul va beneficia de certificare LEED Gold și oferă chiriașilor săi un confort sporit, fiind unul dintre cele mai eficiente și flexibile spații de lucru din București, ce beneficiază de standarde de calitate excelente.  Întregul complex de birouri Green Court Bucharest se înscrie în conceptul ”Workplaces by Skanska”, o inovație Skanska lansată și utilizată la nivel global din 2013. Conceptul se bazează pe patru principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi.

About Skanska Romania

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior.

Skanska Group

Skanska este unul dintre cele mai mari grupuri de constructii si dezvoltare imobiliara din lume. Oferim solutii competitive pentru cele mai complexe proiecte. Echipa noastra gestioneaza intregul proces – de la conceptul initial, pana la proiectele finalizate – in constructii, dezvoltari de proiecte comerciale, proiecte rezidentiale si parteneriate public-private. Impreuna cu partenerii si clientii nostri, dezvoltam si construim pentru un viitor durabil, cu scopul final de a imbunatati vietile oamenilor. Ne implicam cu multa dedicare in unele dintre cele mai interesante proiecte ale timpurilor noastre. Cu mii de proiecte in derulare avem frecvent noutati de transmis. Aflati mai multe informatii accesand pagina www.skanska.com. Suntem 58.000 colegi in piete selectate din 11 tari din Europa si Statele Unite. Sediul nostru central se afla la Stockholm, in Suedia. Veniturile Skanska in 2014 au totalizat 145 miliarde de SEK. Skanska AB este listata la bursa NASDAQ Stockholm.

Contact: Monica Bejan,
E-mail: Monica Bejan »