c

Care sunt rezultatele noastre privind sănătatea și siguranțaWhat are our health and safety results

Măsurarea și monitorizarea performanței în ceea ce privește siguranța este o parte importantă a ciclului de îmbunătățire a oricărei organizații.

Skanska CDE acordă o importanță sporită dezvoltării, măsurării și raportării performanței, în principal a indicatorilor principali care sunt utilizați pentru a preveni eventuale incidente viitoare.

Cu toate acestea, în cazul în care s-a produs un incident într-unul dintre proiectele noastre, ne concentrăm pe procesele de raportare și investigație pentru a identifica cauzele profunde și pentru a preveni apariția unor incidente similare.

Indicator reactiv:

  • Indice de frecvență al accidentelor de muncă YTD (2020): 2.0

Exemple de indicatori proactivi utilizați :

  • vizite săptămânale pentru șantier, cu scopul de a ne asigura că sunt îndeplinite așteptările privind sănătatea și siguranță;
  • întâlnire lunară pentru identificarea riscurilor și oportunităților, care să permită echipei de proiect să identifice și să controleze riscurile viitoare;
  • întâlniri lunare cu reprezentanții operativi, în care operatorii vorbesc direct cu managerii de proiect cu privire la modul de îmbunătățire a șantierului și a condițiilor de amenajare.
Last updated: 12/15/2020