Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Serviciile noastre

Skanska Romania dezvolta si construieste birouri pentru inchiriere si vanzare. Prin operatiunile noastre incercam sa oferim chiriasilor din Bucuresti cele mai avansate facilitati.

De-a lungul fiecarui pas al procesului de dezvoltare și de constructie, lucram indeaproape cu chiriasii nostri precum si cu autoritatile locale pentru a crea proiecte durabile, profitabile pentru constructie, operare și intretinere. In fiecare aspect al muncii noastre, avem grija sa protejam mediul inconjurator, asigurand beneficii oamenilor, companiilor si comunitatilor.

Operatiunile Skanska la nivel mondial sunt impartite in patru linii de business:

  1. Constructii – cea mai dezvoltata divizie, inclusiv constructiile de cladiri rezidentiale si nerezidentiale, in tarile nordice, Europa Centrala, Marea Britanie, Statele Unite si America Latina.
  2. Proiecte rezidentiale – Skanska investeste si dezvolta locuinte ce urmeza a fi vandute direct catre consumatori in tarile nordice, Republica Ceha si Slovacia. Skanska a inceput sa dezvolte proiecte rezidentiale si in Marea Britanie si Polonia.
  3. Dezvoltari comerciale – Skanska investeste si dezvolta proiecte comerciale “green” pentru inchiriere si vanzare in Suedia, Norvegia, Danemarca, Finlanda, Polonia, Republica Ceha, Ungaria, Romania si SUA.
  4. Dezvoltari de infrastructura – Skanska dezvolta si investeste in proiecte privind parteneriate public-private (PPP) in tarile nordice, Europa Centrala si America Latina.