Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Sanatate si siguranta

Unul dintre principiile de baza Skanska este ca nimeni nu trebuie sa se accidenteze ori raneasca in perimetrul santierelor.

Noi credem ca tinta pe care ne dorim sa o atingem, 0 accidente, este una tangibila.Totusi, este o provocare uriasa in aceasta industrie ce implica masinarii periculoase, sarcini grele si lucru la inaltime.

Este responsabilitatea noastra sa ne asiguram ca fiecare persoana care lucreaza la Skanska sa se intoarca acasa in siguranta la sfarsitul zilei. Promovarea unei culturi a atentiei si preocuparii pentru altii, la fel ca deschiderea si transparenta sunt elementele ce alcatuiesc misiunea programului nostru IFE (Injury Free Environment). Este de datoria noastra ca toti angajatii sa primeasca traininguri ca parte din acest program, acestea fiind extinse la nivelul subcontractorilor si partenerilor organizatiei; anul trecut mai mult de 600 de manageri furnizori fost instruiti.