Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Skanska in Romania

In Romania Skanska este prezenta prin doua divizii de business, ce ofera servicii de constructii si dezvoltare comerciala. Ne ocupam de livrarea spatiilor de birouri, bazandu-ne pe nevoile societatii si contribuind la imbunatatirea calitatii vietii.

 

Ne-am inceput activitatea in Bucuresti in anul 2011 si inca din primul moment ne-am angajat sa dezvoltam in Romania cladiri eficiente si prietenoase cu mediul inconjurator.

Scopul nostru este satisfacerea cererii pietei locale pentru spatii comerciale noi si inovative. Cautam in permanenta oportunitati de investitii in Bucuresti si alegem intotdeauna solutii sustenabile pentru a crea spatii de lucru ce vor influenta in mod pozitiv performanta angajatilor.

Suntem activi in viata comunitatii in care lucram si la un telefon distanta de accesul la reteaua si resursele noastre internationale. In acest mod ne asiguram ca solutiile pe care le oferim in Bucuresti reprezinta cele mai noi practici si cele mai avansate tehnologii.

Calitatea modului de lucru si experienta acumulata de-a lungul anilor reprezinta factori determinanti in cadrul proiectelor noastre.

Telul nostru final este cel de a face Skanska  Romania  prima alegere a clientilor nostri.

Skanska Property Romania face parte din Skanska Commercial Development Europe (CDE), initiind si dezvoltand birouri si proprietati logistice in regiunea Europei Centrale si de Est (Romania, Polonia, Cehia, Ungaria).