Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Gandirea ecologica

Cladirile reprezinta principalii responsabili pentru aproximatix 40% din emisiile de CO2*. Din fericire suntem o companie de constructii si dezvoltari comerciale si avem grija de aceste aspecte.

Fara niciun dubiu casa si locul de munca au un rol principal in viata noastra, de aceea este important sa le acordam o mare importanta. Din moment ce companiile de constructii se ocupa atat de realizarea caselor cat si a spatiilor de birouri, ele poarta o responsabilitate foarte mare in situatia curenta.

Fiind o companie de constructii, noi ne ocupam ca lucrurile sa se intample si impreuna cu proiectantii, furnizorii si clientii, contribuim la o adevarata schimbare. Pentru a face fata cu brio provocarilor este nevoie si de o schimbare in societate. Studiile au aratat ca dezvoltatorii imobiliari nu sunt constienti de faptul ca spatiile construite produc intre 30% si 40% din volumul de CO2 – ei crezand ca procentajul este mult mai mic. De asemenea acestia considera ca a construi cladiri verzi genereaza costuri mult mai mari.** Cu toate acestea cand costurile totale si beneficiile sunt luate in considerare, constructiile verzi sunt mai putin costisitoare.

Acestea sunt principalele motive pentru care este realmente important ca o schimbare in societate sa aiba loc.

Noi dispunem de tot ceea ce avem nevoie. De ce sa asteptam ?

La Skanska, facem mai mult decat doar sa construim cladiri, drumuri sau alte elemente ce tin de infrastructura. Experienta si cunostintele dobandite, ne-au condus spre un rol activ ca dezvoltatori si partneri  inca dintr-o perioada timpurie. Cu totii avem nevoie de viziuni noi si sa facem ca lucrurile, fie ele mici sau mari, sa duca la un viitor mai bun. Instrumentele si tehnologia exista asa ca schimbarea deja a inceput. Cu siguranta nu putem vorbi de o solutie unica in privinta problemelor cu care avem de a face, ele sunt mii, iar aceste solutii devin din ce in ce mai inteligente mereu. Suntem in mijlocul unei cresteri intense in gandirea societatii verzi si a constructiilor. Cu 10,000 de proiecte Skanska derulate simultan pe trei continente, noi continuam sa strangem  experienta si expertiza pentru a avansa.

*Energy Efficiency in Buildings, Transforming the Market, WBCSD, April 2009.

** EEB Facts & Trends, September 2008