Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Clientii nostri

Venim in intampinarea nevoilor dumneavoastra prin incercarea de a va intelege afacerea si operatiunile de baza, astfel incat sediul sa devina unul dintre cele mai importante active ale companiei pe care o conduceti.

Scopul nostru este de a construi o relatie eficienta si pe termen lung lucrand impreuna. Angajatii Skanska sunt proactivi in ceea ce priveste aportul prin idei si solutii la nevoile si problemele ridicate.

Portofoliul nostru de clienti include atat companii private de dimenisiuni mari si medii, reprezenti ai sectorului public, multinationale si oameni care achizitioneaza case.

La nivel global, lucram cu multe companii din topul Fortune 500. Printre clientii nostri internationali se numara : Boeing, Ericsson, Harvard, HCA, IKEA, ING, Nissan, Petrobras, Pfizer, Statoil, Hydro, Volvo, Rodamco si Wyeth.

In Romania principalii clienti sunt : Schneider Electric, Orange, Carrefour, Sanofi, Adecco, CITR, Colgate-Palmolive, Inmedio (conceptul 1 Minute), Best Chef, RINF Outsourcing Solutions, Unica Sport.