Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Tu si Skanska

Pentru a coordona cu succes relatiile cu clientii si proiectele noastre complexe, avem nevoie de o echipa de oameni cu capacitati extinse si variate. De aceea, este important pentru noi atat sa atragem si sa recrutam cei mai buni profesionisti, cat si sa dezvoltam constant echipa Skanska Romania.

Compania pune un deosebit accent pe dezvoltarea continua si traininguri personalizate, deoarece asa putem creste atat personal cat si profesional.


Fiecare zi vine cu cate o noua provocare in domeniul constructiilor si dezvoltarii comerciale, volumul de lucru fiind impresionant, iar ritmul rapid. La Skanska iti oferim adevarate oportunitati in ceea ce priveste dezvoltarea personala si profesionala, depinzand de tine cum alegi sa profiti de aceasta sansa.


Fie ca esti student sau ai o vasta experienta profesionala ori pregatit pentru munca de pe santier sau din birouri, vei avea oportunitatea de a participa in cursa performantelor si telurilor atinse, toate astea sunt egida valorilor Skanska.