Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Valori re-articulate

La Skanska ne asumam responsabilitatea prin tot ceea ce facem. Grija noastra se indreapta catre comunitatea si mediul inconjurator in care ne desfasuram activitatea, angajati, partenerii de afaceri si societate in general.

 

Grija pentru viata

Ne pasa de viata oamenilor, dar si de mediul ce ne inconjoara. Ne desfasuram activitatea in siguranta sau deloc. Nu suntem nepasatori in cazul in care intampinam actiuni ce ne pun in pericol. Incurajam un stil de viata sanatos si promovam solutii verzi prin operatiunile desfasurate. Suntem responsabili pentru generatiile viitoare.

Actionam etic si transparent

Modul nostru de a face afaceri este unul care implica integritatea si transparenta. Comportamentul nostru este in conformitate cu tot ceea ce este exprimat in Codul de Conduita si nu acceptam scurtaturi. Suntem deschisi cand vine vorba de inovatie sau idei noi.

Sa fim mai buni – Impreuna

Ne straduim continuu sa fim mai buni in tot ceea ce facem. Invatam intotdeauna si impartasim din expertiza noastra. Punem foarte mare accent pe calitate si inovatie. Construim echipe One Skanska impreuna cu partenerii, clientii si comunitatea in care ne desfasuram activitatea. Diversitatea este liantul prin care ajungem la cele mai bune solutii. Promovam o cultura bazata pe incluziune, unde onestitatea, increderea si respectul reprezinta fundamentul relatiilor dintre noi.

Angajamentul fata de clienti

Ne ajutam clientii pentru a avea parte de reusite in afacerea lor. Ne straduim sa intelegem nevoile lor, dar si pe cele ale clientilor lor. Suntem alaturi de ei cand vine vorba de transformarea viziunii in realitate.