Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Comportamentul pe pietele noastre

Coruptia, mita si actiunile anticoncurentiale neloiale denatureaza pietele si impiedica dezvoltarea economica, sociala si democratica. Skanska nu tolereaza astfel de activitati.

  • Actiunile noastre nu vor contraveni legislatiei aplicabile in domeniul concurentei.
  • Nu vom oferi sau acorda, direct sau indirect, plati necuvenite sau alte avantaje niciunei persoane sau entitati in scopul de a o determina sa actioneze contrar indatoririlor sale, pentru a obtine, pastra sau directiona afaceri sau pentru a asigura orice alt avantaj incorect in derularea activitatilor comerciale ale Skanska.
  • Nu vom solicita sau accepta, direct sau indirect, plati necuvenite sau alte avantaje acordate in scopul de a fi determinati sa actionam contrar indatoririlor noastre.
  • Inregistram corect toate operatiunile financiare, in conformitate cu Principiile contabile acceptate la nivel local iar in raportarile la nivel de grup respectam Standardele Internationale de Raportare Financiară  (IFRS) si politicile si reglementarile Skanska aplicabile.
  • Avem metode de control in cadrul procedurilor noastre IT pentru a asigura clientilor nostri protectia datelor la niveluri adecvate