Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Sustenabilitate

Skanska tinteste sa fie un lider in practici de afaceri sustenabile, planurile cuprinzand diferite aspecte ce au un impact major asupra mediului inconjurator si societatii, dar si care sunt importante pentru actionari.

Planul de afaceri pentru Crestere Profitabila 2011-2015 formalizeaza ambitiile Skanska de a deveni un lider in sustenabilitate, cu precadere in munca realizata in conditii de maxima siguranta, fara periclitarea sanatatii, dezvoltarea angajatilor, constructii verzi si etica.

Realizarea acestor ambitii nu este un proces direct, avand in vedere ca sunte o companie cu o prezenta importanta la nivel international. Presupune ca 58,000 de angajati din doua continte sa trimita mii de contacte anual. Este o provocare continua sa ne asiguram ca toti oamenii implicati inteleg si traiesc conform valorilor Skanska.

Cu toate acestea, angajamentul nostru de a contribui la o lume mai sustenabila este ferm si desi implementarea este un proces dinamic, asteptarile fiind foarte mari, incercam sa planuim in avans si ne straduim sa profitam de oportunitatile ce apar, pentru a face fata provocarilor legate de activitatile noastre.

Valorile Skanska ne faciliteaza calea in ceea ce facem si contribuie de asemenea la o lume mai sustenabila.