Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

comunicate de presa
19.06.2014 08:00 CET

Orange Romania închiriază 13.700 mp în Green Court Bucharest – clădirea ajunge la un grad de ocupare de 90%

Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de construcții și dezvoltări imobiliare din lume,  îi ureaza bun venit lui Orange România în cadrul primului proiect dezvoltat de către companie în București. Cel mai mare operator telecom din țară închiriază 8 etaje din clădirea A, ocupând 13.700 mp.

Green Court Bucharest

În noua locație, Orange România va avea peste 1500 de angajați. Procesul de relocare va începe în toamna acestui an, astfel încât rata de ocupare a clădirii A din Green Court Bucharest va ajunge la 90%. Tranzacția a fost mediată de către BNP Paribas.

 

În condițiile în care clădirea A din Green Court Bucharest este aproape complet închiriată, avansează în ritm rapid și lucrările la clădirea B, ce va fi finalizată în semestrul al doilea din 2015.

 

Relocarea Orange România în Green Court Bucharest reprezintă un important vot de încredere în proiectul nostru și sunt bucuros că putem colabora cu una dintre cele mai mari companii de pe piața din România. Decizia luată de Orange demonstrează faptul că Skanska merge în direcția potrivită, concentrându-se pe crearea de spații de lucru prietenoase și sănătoase. Pentru ambele companii satisfacția angajaților este un factor extrem de important, de aceea punem accent pe facilitățile oferite de proiect și pe soluțiile sustenabile folosite în dezvoltarea acestuia.”, spune Marcin Lapinski, Presedinte Skanska Property România.

 

“Sunt bucuros că birourile noastre se vor muta curând în clădirea dezvoltată de Skanska în zona Barbu Văcărescu. Angajații noștri vor avea parte de spații de întâlnire și socializare, birouri open space și numeroase facilități care vor încuraja schimbul de idei și colaborarea între echipe, subliniind astfel cultura noastră organizațională deschisă și prietenoasă. Toate acestea sunt integrate într-o clădire ecologică, ce respectă abordarea noastră din punct de vedere CSRși care ne oferă condiții de muncă excelente și un mediu sănătos.”, spune Jean-Francois Fallacher, CEO Orange Romania.

 

Green Court Bucharest este un complex de birouri clasa A ce oferă un spațiu total de 52.000 mp, în 3 clădiri, fiecare cu 12 etaje și 3 nivele de parcare subterană. Green Court Bucharest oferă beneficii precum: parcare și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri), curte interioară cu Wi-Fi.

 

Green Court Bucharest este dezvoltat folosind tehnologie verde și soluții sustenabile cum ar fi fațada eficientă din punct de vedere energetic, aport crescut de aer proaspăt pentru un mediu de lucru sănătos, sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate sau stațiile de încărcare pentru mașinile electrice.

 

Proiectul va fi certificat LEED Gold și le va oferi chiriașilor cel mai înalt grad de confort, unul dintre cele mai eficiente și versatile spații de lucru din București și standarde excelente de calitate.

Download