16.04.2015 08:00 CET

Adecco, un nou chirias pentru proiectul Skanska, Green Court Bucharest

Skanska si Adecco Romania anunta semnarea unui contract de inchiriere pentru un spatiu de 920 mp in cladirea B a complexului Green Court Bucharest. Adecco Romania, lider al pietei de HR si membru al Adecco Grup, lider mondial in furnizarea solutiilor de HR, isi va muta sediul in iunie 2015. Prin aceasta noua mutare, gradul de ocupare al cladirii B este de 18%. Tranzactia a fost intermediata de Jones Lang LaSalle.

Green Court Bucharest_Building B

’’Suntem incantati sa uram bun venit unei alte companii de renume in Green Court Bucharest si suntem onorati ca au ales proiectul nostru pentru noul lor sediu. Noi construim cladiri de birouri adaptate nevoilor chiriasilor nostri, pentru ca acestia sa aiba beneficii pe termen lung, cum ar fi un mediu de lucru productiv si angajati fericiti, sanatosi si creativi . As dori sa ii multumesc lui Adecco pentru increderea acordata si pentru colaborarea de succes de-a lungul acestui proces,’’, a declarat Marcin Łapiński, Presedintele Skanska Property Romania.

Cei 920 mp inchiriati de Adecco Romania vor gazdui sediul companiei, dar si o agentie de recrutare.

Green Court Bucharest este format din 3 cladiri de birouri cu o suprafata totala de 52.000 mp. Cladirea B va avea 18.000 mp, 12 etaje supraterane si 3 nivele subterane cu 315 locuri de parcare. Finalizarea constructiei este programata pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest ofera numeroase solutii sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și pentru a reduce semnificativ costurile operationale. Tehnologiile moderne eficiente din punct de vedere energetic,  precum fatada dubla si sistemele de iluminat echipate cu senzori de miscare si de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locurile de parcare speciale si facilitatile pentru biciclete, curtea interioara cu acces gratuit la Wi-Fi si prizele de incarcare pentru masinile electrice vor fi, de asemenea, la dispozitia chiriasilor.

Skanska Romania este un dezvoltator de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliara si constructii din lume, cu expertiza in constructia si dezvoltarea proiectelor comerciale si rezidentiale precum si in parteneriate public-private. Bazandu-se pe experienta sa globala, obiectivul Skanska este acela de fi optiunea numărul 1 a clientilor in domeniul solutiilor ecologice. Grupul Skanska  are in prezent  57,000 de angajati in pietele pe care activeaza in Europa, Statele Unite si America Centrala. Skanska a inregistrat in 2013 venituri totale in valoare de 136 miliarde coroane suedeze (15.8 miliarde EURO).

Adecco Romania

Adecco Romania este liderul pietei locale de HR, cu 17 birouri in 14 orase. Cota de piata a companiei este de 23%, aceasta oferind servicii unui numar zilnic de 300 de clienti. Cu peste 1300 de amplasamente permanente pe an, Adecco Romania ofera servicii de Permanent Placement (recrutare si selectie), Misiuni temporare / Freelance , Outsourcing / Management de proiect , Recrutare in masa, Salarizare, On site, Centrul de Evaluare si Plasarea Personalului Disponibilizat .