Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

comunicate de presa
18.03.2016 11:00 CET

Clădirea C a complexului Green Court Bucharest, locul potrivit pentru chiriasii activi

Cladirea C a complexului Green Court Bucharest a inceput deja sa atraga chiriasi, chiar daca data finalizarii este preconizata pentru luna iunie a acestui an. Skanska Romania a semnat un contract de inchiriere cu Unica Sport, companie care se va muta in cladirea C incepând cu 1 iunie 2016, intr-un spatiu de birouri de 629,62 m2. Tranzactia a fost intermediata de Regatta.

GCB C (1)

Unica Sport este o companie de succes din Moldova, fondată în 1998, care oferă servicii de sănătate și o rețea de săli de sport. Unica Sport are în prezent o rețea de 18 filiale și până acum a ajutat peste 70.000 de clienți să atingă rezultate impresionante, printr-o metodă unică de wellness, o abordare eficientă între fitness și sănătate.

„România este o piață care oferă un potențial imens de dezvoltare pentru acest tip de afacere. Am fost încântați să aflăm, dintr-o serie de studii de piață, că românii sunt interesați de o nutriție sănătoasă și sunt atenți la felul în care arată. Prin urmare, acestea sunt valorile pe care le promovăm și vrem să ne ajutăm clienții să fie în pas cu aceste trenduri, având în vedere că nu este nimic mai valoros decât sănătatea noastră și a familiei noastre. Așadar, am găsit în România un nivel mare de compatibilitate între valorile Unica Sport și cele ale consumatorilor locali. Acesta a fost motivul pentru care am decis să intram pe piața românească”, a declarat Galina Tomas, fondatorul Unica Sport.

„Ne bucurăm că Unica Sport a ales clădirea C și că Green Court Bucharest întrunește toate cerințele lor pentru desfășurarea activității într-un cadru optim, fiind în linie cu principiile de wellbeing. Împărtășim același punct de vedere, acela că un mediu sănătos de lucru stimulează creativitatea și colaborarea, rezultând o productivitate mai mare și un potențial uman folosit la maxim”, a afirmat Aurelia Luca, Country Director al Skanska Property România.

Green Court București este primul proiect de dezvoltare comercială al Skanska în România și cuprinde trei clădiri de birouri, cu spațiu total de închiriere de 52.000 m2. Green Court București este certificat LEED Gold și asigură un înalt nivel de confort pentru chiriași, un spațiu de lucru eficient și acces către o zonă exterioară de relaxare.

Clădirea de birouri C din cadrul Green Court București va asigura un spațiu total de închiriere de aproximativ 16.300 m2 din totalul întregului complex. Clădirea C va avea 12 etaje la suprafață, plus 3 etaje la subsol care vor constitui garajul, cu 242 de locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru al anului 2016.

A treia fază a complexului Green Court București va cuprinde, de asemenea, numeroase soluții sustenabile folosite pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului și pentru a reduce semnificativ costurile de operare. Printre soluțiile green implementate în proiect se numără: fațada din sticlă cu transfer termic scăzut, aport sporit de aer proaspăt ce contribuie la crearea un mediu de lucru sănătos, iluminare naturală în peste 85% din spațiile de lucru, sisteme de iluminat eficiente echipate cu senzori de mișcare și intensitate, stații de alimentare pentru mașini electrice, zone de parcare pentru biciclete și facilități pentru bicicliști (vestiare și dușuri).

 

Conceptul ”Workplaces by Skanska”

Conceptul este o inovație Skanska lansată și utilizată la nivel global din 2013, implementată acum și la Green Court Bucharest. Conceptul se bazează pe 4 principii de dezvoltare sustenabilă: mediul de lucru, localizarea, profitabilitatea chiriașilor și construcțiile verzi.

·         Mediul de lucru: Obiectivul Skanska este acela de a crea medii de lucru excelente unde afacerile și oamenii pot prospera. Un mediu de lucru sănătos și inspirațional stimulează creativitatea și colaborarea, reflectă valorile companiilor și ajută la atragerea celor mai buni angajați. De aceea, toți cei care lucrează în Green Court Bucharest se vor putea bucura de o curte interioară cu numeroase spații verzi, zone de socializare cu conexiune Wi-Fi gratuită, potrivite pentru pauze sau sesiuni de lucru creative. În plus, vor avea la dispoziție vestiare, dușuri și facilități pentru bicicliști.

·         Localizarea: Skanska se dedică dezvoltării de spații care contribuie la dezvoltarea mediului urban, dar și spații în care oamenii să interacționeze cu clienții, colegii și comunitatea. Green Court Bucharest este situat pe Strada Gara Herăstrău, în zona Floreasca - Barbu Văcărescu, una dintre hub-urile de business din București cu cel mai mare potențial. Accesul ușor către centrul orașului și aeroport, precum și proximitatea față de mijloacele de transport în comun sunt o parte dintre avantajele acestei poziționări.

·         Profitabilitatea chiriașilor: Spațiile de lucru moderne și inovative contribuie la o productivitate mai mare a angajaților, la diminuarea perioadelor de concediu medical și oferă o flexibilitate sporită de a răspunde nevoilor viitoare. Fiabilitatea, reducerile de costuri și productivitatea sunt principalele caracteristici ale spațiilor de lucru din Green Court Bucharest. Chiriașii vor beneficia de spații personalizate, ușor de adaptat pentru nevoile viitoare, în care angajații lor vor fi mai fericiți și mai sănătoși.

·         Construcțiile verzi: Primul pas către sustenabilitate este reprezentat de construcțiile verzi și de aceea Skanska folosește tehnologii eficiente din punct de vedere al utilizării resurselor pentru clădiri mai confortabile, sănătoase și mai bine echipate, controlând în același timp riscurile creșterii costurilor. Green Court Bucharest nu face excepție, astfel că proiectul este contruit respectând principiile dezvoltării sustenabile, concept care se traduce în soluții inovative pentru reducerea impactului clădirii asupra mediului și de asemenea pentru reducerea costurilor operaționale ale clădirii. 

Contact information

Contact: Monica Bejan,
Company: Skanska Commercial Development Europe
E-mail: Monica Bejan »