Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

comunicate de presa
23.07.2015 08:00 CET

RINF Outsourcing Solutions, noul chirias al Green Court Bucharest

Skanska anunta un nou chirias in cladirea B a proiectului Green Court Bucharest: RINF Outsourcing Solutions, compania internationala de dezvoltare software, cu un portfoliu vast de proiecte, acoperind arii precum: integrare cross-platform pentru sisteme de check out in retail, conectivitate auto, automatizare jocuri, prototipuri R&D si suport utilizator multi-level.

GCB

RINF Outsourcing Solutions se va muta intr-un spatiu de birouri de 1.843,8 mp in ianuarie 2016. Tranzactia a fost intermediata de catre DTZ Equinox.

RINF Outsourcing Solutions este un nou chirias al Green Court Bucharest, dupa Sanofi, Adecco, Carrefour, Colgate Palmolive, rata de ocupare a cladirii fiind acum de 72%.

“Green Court Bucharest este construit pentru companii moderne, care investesc atat in business, cat si in bunastarea angajatilor. Suntem bucurosi ca am putut gasi in RINF un partener cu care avem valori comune si viziuni similare asupra viitorului. In noile birouri, angajatii vor gasi un spatiu adaptabil, potrivit nevoilor de dezvoltare, cat si un mediu de lucru sanatos. Multumim RINF pentru buna colaborare!”, spune Marcin Łapiński, Presedintele Skanska Property Romania.

“RINF investeste in tehnologie avand un tel precis, acela de a oferi clientilor un avantaj competitiv. Cu alte cuvinte, integram componente R&D in solutiile oferite, care cresc implicit relevanta pentru utilizator si sporesc semnificativ potentialul pietei. Pentru a realiza acest lucru, incurajam un mediu de lucru potrivit «oamenilor cu atitudine», care pot provoca procesele si modelele vechi ale industriei, printr-o experienta demonstrata. In acest context, am ales Green Court Bucharest pentru ca este mediul adecvat in care angajatii nostri pot performa la standardele vestice (Anglo-Saxone). Sunt increzator ca aceasta alegere reprezinta un element cheie care va permite continuarea cresterii RINF drept un business european, care integreaza cele mai bune practici alaturi de elementele relevante de noutate.”, afirma Constantin Iftime, CEO la RINF Outsourcing Solutions.

 “Inca de la inceputul colaborarii noastre in 2011, RINF a fost atras de partea central-nordica a Bucurestiului (Barbu Vacarescu- Floreasca), o zona care este intr-o continua crestere datorita comunitatii, a serviciilor de retail si a proximitatii de metrou. Green Court Bucharest s-a potrivit perfect cerintelor RINF, furnizand un spatiu de lucru premium, cat si facilitatile unui birou clasa A, intr-o cladire certificata verde.”, adauga Eduard Turcoman, Associate Director Office & Industrial la DTZ Echinox.

Green Court Bucharest este primul proiect dezvoltat de Skanska în România și este format din trei clădiri de birouri, cu o suprafață totală de 52.000 mp. Clădirea B, care găzduiește în prezent companiile Sanofi, Adecco și Carrefour, va avea 18.000 mp în 12 etaje supraterane și trei nivele subterane, cu 315 locuri de parcare. Finalizarea construcției este programată pentru al doilea trimestru din 2015.

Green Court Bucharest deține pre-certificarea LEED Gold si oferă numeroase soluții sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și pentru a reduce semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne eficiente din punct de vedere energetic, precum fațada dublă și sistemele de iluminat echipate cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locurile de parcare speciale și facilitățile pentru biciclete, curtea interioară cu acces gratuit la Wi-Fi și prizele de încărcare pentru mașinile electrice vor fi, de asemenea, la dispoziția chiriașilor.

 

Skanska Romania

Skanska Romania este un dezvoltator si constructor de cladiri ecologice de birouri destinate crearii unor medii favorabile cresterii economice si stimularii afacerilor. Compania si-a inceput activitatea in Romania in anul 2011 si face parte din Grupul Skanska, lider mondial in dezvoltare imobiliara si constructii. Proiectele Skanska Romania ofera spatii de birouri realizate la cele mai inalte standarde de calitate in locatii cheie care asigura atat succesul cat si satisfactia clientilor si a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska Romania vor parcurge procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltarii sustenabile, ale eficientei energetice optime si ale asigurarii unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe

Skanska Commercial Development Europe dezvolta cladiri de birouri, proiecte logistice si comerciale. Operatiunile Skanska sunt concentrate in marile zone metropolitane din Republica Ceha, Ungaria, Romania si Polonia. Skanska Commercial Development Europe este impartita in patru companii locale – Skanska Property Republica Ceha, Skanska Property Romania, Skanka Property Ungaria si Skanska Property Polonia. Mai multe informatii despre Skanska Commercial Development Europe se pot obtine de la www.Skanska.com/property.

Skanska Group

Skanska este unul dintre cele mai mari grupuri de constructii si dezvoltare imobiliara din lume. Oferim solutii competitive pentru cele mai complexe proiecte. Echipa noastra gestioneaza intregul proces – de la conceptul initial, pana la proiectele finalizate – in constructii, dezvoltari de proiecte comerciale, proiecte rezidentiale si parteneriate public-private.

Impreuna cu partenerii si clientii nostri, dezvoltam si construim pentru un viitor durabil, cu scopul final de a imbunatati vietile oamenilor. Ne implicam cu multa dedicare in unele dintre cele mai interesante proiecte ale timpurilor noastre. Cu mii de proiecte in derulare avem frecvent noutati de transmis. Aflati mai multe informatii accesand pagina www.skanska.com.

Suntem 58.000 colegi in piete selectate din 11 tari din Europa si Statele Unite. Sediul nostru central se afla la Stockholm, in Suedia. Veniturile Skanska in 2014 au totalizat 145 miliarde de SEK. Skanska AB este listata la bursa NASDAQ Stockholm. 

RINF Outsourcing Solutions

RINF este o companie internațională de dezvoltare de software, consultanță și suport multilingvistic, prezentă din 2006 în România cu proiecte pentru UK, Franța, Germania, Bulgaria, Benelux și Polonia și numără peste 300 de angajați.

Compania are clienti interni si internationali din industriile Internet&Media, IT Integrators, Hardware & Systems Manufacturers, Entertainment, Software, Retail, Banking & Insurance, R&D, Automotive, Telecom, Mobile.

RINF deține un portfoliu vast de proiecte, acoperind arii precum: integrare cross-platform pentru sisteme de check out in retail, conectivitate auto, automatizare jocuri, prototipuri R&D si suport utilizator multi-level.

DTZ

DTZ este lider global in servicii comerciale de real estate, furnizand ocupantilor, chiriasilor si investitorilor din intreaga lume o gama larga de solutii imobiliare. Principalele atributii ale companiei includ: leasing de agentie, reprezentarea chiriasului, servicii detinatori corporate si globale, property si facility management, facility services, piete de capital, investitii si asset management, evaluari, cercetare, si project management si consultanta in constructii.

DTZ ofera property management pentru 1.9 bilioane mp sau 171 milioane mp si facilities management pentru 1.3 bilioane mp sau 124 milioane mp. In 2014, compania a incheiat anul cu tranzactii globale in valoare de 63 bilioane $ in numele clientilor institutionali, corporate, cat si privati.

Avand sediul in Chicago, DTZ are peste 28.000 de angajati care opereaza in peste 260 de birouri din 50 de tari. Acestia reprezinta cultura de excelenta a companiei, client advocacy, integritatea si colaborarea.

DTZ a anuntat acordul de fuziune cu Cushman & Wakefield intr-un comunicat din 11 mai. Noua companie, care va opera sub brandul Cushman & Wakefield, va avea venituri de peste 5.5 bilioane $, peste 43.000 de angajati si va administra peste 4 bilioane mp global in numele clientilor institutionali, corporate si privati. Acordul este subiectul unor conditii de inchidere standard si este asteptat sa se finalizeze inainte de sfarsitul anului 2015. Pentru mai multe informatii, vizitati: www.dtz.com

 

Pentru mai multe informatii va rugam contactati:

Monica Bejan

Skanska Romania

Phone: 0725 726 444

E-mail: monica...@skanska.ro

 

Lidia Pitulea

The Public Advisors

Phone: 0733 300 777

E-mail: lidia.p...@publicadvisors.ro