Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

comunicate de presa
11.11.2014 08:00 CET

Doi noi chiriasi in prima cladire a proiectului Green Court Bucharest

La doar doua saptamani de la inaugurarea oficiala a primei cladiri din Green Court Bucharest, dezvoltatorul suedez Skanska anunta doi noi chiriasi ai cladirii A: 1 Minute (convenience & hot snacking) si Best Chef (restaurant).

Green Court Bucharest, Cladirea A

LS Travel Retail Romania a închiriat peste 73 mp în prima clădire a proiectului Green Court Bucharest, unde își va implementa conceptul 1 Minute, începând cu  ianuarie 2015. Compania își deschide cel de-al 15-lea magazin din rețeaua 1 Minute și va oferi o selecție diversificată de mâncare și băuturi (sandvișuri preparate pe loc, produse de patiserie proaspete, cafea, băuturi răcoritoare etc) și produse complementare (țigări, ziare etc).

1 Minute este un brand internațional, care se remarcă prin designul modern și atmosfera sa prietenoasă.

Celălalt chiriaș, CORPORATE MANAGEMENT EVENTS, o companie românească care deține mai multe restaurante în clădiri de birouri din București, sub brandul „Best Chef”, a închiriat 600.60 mp la parterul clădirii A și va deservi întregul proiect. Cu alte patru restaurante deschise în proiecte de birouri din Capitală, Best Chef va oferi chiriașilor din Green Court Bucharest o varietate zilnică de preparate calde. Restaurantul va fi inaugurat în luna februarie 2015. 

 

Avem un sfîrşit de an foarte bun, având in vedere că anunţăm doi chiriaşi noi imediat după inaugurarea primei clădiri din Green Court Bucharest. Aș dori să le mulțumesc pentru că au ales Green Court Bucharest și pentru valoarea adăugată pe care o aduc proiectului prin gama de servicii pe care o oferă. Pentru Skanska, oamenii sunt pe primul plan, iar Green Court Bucharest a fost construit luând în considerare cel mai important bun al oricărei companii: angajații săi. Sunt bucuros că am creat un mediu de lucru în care persoanele pot progresa, pot fi mai sănătoase și mai fericite”, afirmă Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

 

Prima clădire a proiectului Green Court Bucharest oferă un spațiu închiriabil de 19.500 mp în 12 etaje și 280 de locuri de parcare. Clădirea este  închiriată în proporţie de 90% de către Orange România și Schneider Electric România, care se vor muta complet până în primăvara anului 2015.

Green Court Bucharest este dezvoltat prin soluții sustenabile care minimizează amprenta clădirii asupra mediului înconjurător și reduc semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne precum  fațada eficientă din punct de vedere energetic și sistemele de iluminat echipate cu senzori de mișcare și de intensitate vor garanta un mediu de lucru confortabil. Locuri speciale de parcare și facilități pentru biciclete, o curte interioară cu Wi-Fi și stații de încărcare pentru mașinile electrice vor fi, de asemenea, disponibile.

 

Skanska România

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie care asigură atât succesul cât și satisfacția clienților și a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale.  Operațiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România și Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărțită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria și Skanska Property Polonia. Mai multe informații despre Skanska Commercial Development Europe se pot obține de la www.Skanska.com/property.

Grupul Skanska

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară şi construcţii din lume, cu expertiză în construcția și dezvoltarea proiectelor comerciale și rezidențiale precum și în parteneriate public-private. Bazându-se pe experiența sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi opțiunea numărul 1 a clienților în domeniul soluțiilor ecologice. Grupul Skanska  are în prezent  57,000 de angajați în piețele pe care activează în Europa, Statele Unite și America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze. 

LS Travel Retail Romania

LS Travel Retail România este subsidiara din România a Lagardère Services, un jucător internațional de top în Travel Retail, cu o experiență de peste 18 ani pe piața românească și o rețea de peste 200 de magazine.
Compania a generat o cifră de afaceri de peste 67 de milioane de euro în 2013 și își extinde în mod constant rețeaua de magazine.
LS Travel Retail România operează șapte branduri proprii -Inmedio, Relay, la 1 Minute, Hello! So! Coffee, Le Café Inmedio și Voyage Café – și activează în două segmente strategice de business: News & Convenience (brandul cel mai reprezentativ în acest sector este Inmedio) și Foodservice (brandul cel mai reprezentativ este de 1 Minute).

CORPORATE MANAGEMENT EVENTS

CORPORATE MANAGEMENT EVENTS este o companie românească care deține mai multe restaurante în clădiri de birouri din București, sub brandul „Best Chef”

 

Pentru mai multe informații vă rugăm contactați:

Monica Bejan

Skanska Romania

Phone: 0725 726 444

E-mail: monica...@skanska.ro

 

Lidia Pitulea

The Public Advisors

Phone: 0733 300 777

E-mail: lidia.p...@publicadvisors.ro