11.08.2014 08:00 CET

Sanofi România - primul chiriaș al clădirii B din Green Court Bucharest.

Skanska, unul dintre cele mai importante grupuri de construcții și dezvoltări imobiliare din lume, anunță primul chiriaș al clădirii B din Green Court Bucharest. Sanofi România, unul dintre liderii industriei farmaceutice locale, cu un portofoliu complex și diversificat, a închiriat un spațiu de birouri de aproximativ 2.200 mp, urmând ca mutarea în noul sediu să aibă loc în luna iunie 2015. Sanofi România a fost reprezentată de către Jones Lang LaSalle.

Building B_Green Court Bucharest

Până în prezent, Skanska a închiriat aproximativ 19.000 mp din întregul complex. Pe lângă Sanofi România, Orange România și Schneider Electric au ales de asemenea să devină chiriași ai Green Court Bucharest.

Am plăcerea de a ura bun venit noului nostru chiriaș, Sanofi România. Este minunat faptul că proiectul nostru atrage asemenea companii importante precum Sanofi. Aș dori să le mulțumesc ambelor echipe pentru munca depusă și pentru procesul de negociere care a decurs perfect. Sunt convins că angajații Sanofi România se vor bucura de noile birouri și vor aprecia facilitățile clădirii.

În ceea ce privește progresul construcției clădirii B, în momentul de față efectuăm lucrări de structură, iar în curând vom începe lucrările la fațada clădirii.”, spune Marcin Łapiński, Președintele Skanska Property România.

Grija pentru angajații noștri și crearea unui mediu de lucru sigur și confortabil au fost întotdeauna o prioritate pentru Sanofi. Încercăm în permanență să respectăm cele mai înalte standarde de calitate posibile, adaptate desigur nevoilor angajaților. Totodată, acordăm o importanță deosebită tuturor detaliilor care ar putea asigura un mediu de lucru ce încurajează performanța,  interacțiunea și  comunicarea deschisă.

Având o expertiză consistentă în dezvoltarea clădirilor de birouri, Skanska a răspuns cu succes nevoilor noastre. Am încredere că noul spațiu de birouri va fi oportun optimizării muncii în echipă, care este o componentă foarte importantă pentru îndeplinirea  misiunii noastre de a asigura și de a crește accesul pacienților români la soluții terapeutice din ce în ce mai bune, în fiecare zi.”, spune Christophe Gourlet, Country Manager Sanofi România.

Clădirea B din Green Court Bucharest va oferi un spațiu total închiriabil de aproximativ 18.000 mp, din totalul de 52.000 mp ai întregului complex. Cea de-a doua clădire va avea 12 etaje și 3 niveluri de parcare subterană, cu  315 locuri disponibile. Finalizarea clădirii este planificată pentru Q2 2015.

Cea de-a doua fază a proiectului Green Court Bucharest va oferi, de asemenea, o serie de soluții sustenabile pentru a minimiza amprenta clădirii asupra mediului înconjurător, cât și pentru a reduce semnificativ costurile operaționale. Tehnologiile moderne precum fațada dublă eficientă din punct de vedere energetic și sistemele de iluminat eficiente energetic, echipate cu senzori de mișcare și de intensitate, vor garanta un mediu de lucru confortabil. De asemenea, chiriașii vor avea la dispoziție o curte interioară cu Wi-Fi, locuri speciale de parcare și facilități pentru biciclete.

Skanska România este un dezvoltator de clădiri ecologice de birouri destinate creării unor medii favorabile creșterii economice și stimulării afacerilor. Compania şi-a început activitatea în România în anul 2011 și face parte din Grupul Skanska, lider mondial în dezvoltare imobiliară și construcții. Proiectele Skanska România oferă spații de birouri realizate la cele mai înalte standarde de calitate în locații cheie care asigură atât succesul cât și satisfacția clienților și a investitorilor. Toate proiectele dezvoltate de Skanska România vor  parcurge  procesul de certificare LEED pentru a confirma respectarea principiilor dezvoltării sustenabile, ale eficienței energetice optime și ale asigurării unui mediu de lucru superior .

Skanska Commercial Development Europe dezvoltă cladiri de birouri, proiecte logistice şi comerciale.  Operațiunile Skanska sunt concentrate în marile zone metropolitane din Republica Cehă, Ungaria, România și Polonia. Skanska Commercial Development Europe este împărțită în patru companii locale – Skanska Property Republica Cehă, Skanska Property România, Skanka Property Ungaria și Skanska Property Polonia. Mai multe informații despre Skanska Commercial Development Europe se pot obține de la www.Skanska.com/property.

Skanska este una dintre cele mai mari companii de dezvoltare imobiliară şi construcţii din lume, cu expertiză în construcția și dezvoltarea proiectelor comerciale și rezidențiale precum și în parteneriate public-private. Bazându-se pe experiența sa globală, obiectivul Skanska este acela de fi opțiunea numărul 1 a clienților în domeniul soluțiilor ecologice. Grupul Skanska  are în prezent  57,000 de angajați în piețele pe care activează în Europa, Statele Unite și America Centrală. Skanska a înregistrat în 2012 venituri totale în valoare de 132 miliarde coroane suedeze.

Sanofi

Sanofi, lider mondial în producţia de medicamente, descoperă, dezvoltă şi distribuie soluţii terapeutice pentru a îmbunătăţi viaţa tuturor oamenilor.
Sanofi deţine atuuri importante în domeniul sănătăţii şi se bazează pe 7 platforme de creştere: soluţii pentru diabet, vaccinuri de uz uman, produse inovatoare, boli rare, produse fără prescripţie medicală, pieţe emergente şi  sănătatea animalelor.
Sanofi este cotată la bursele de valori din Paris (EURONEXT: SAN) şi New York (NYSE: SNY).