Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Mediu

Avand convingerea ferma ca dezvoltarea proiectelor si serviciile din domeniul constructiilor pot contribui semnificativ la o lume mai sustenabila, Skanska se angajeaza sa asigure un management proactiv al mediului la toate nivelurile.

  • Mentinem structuri organizatorice, sisteme de management, proceduri si planuri de instruire care asigura cel putin conformitatea cu toate legile, regulamentele si standardele relevante.
  • Sistemul nostru de management al mediului este certificat in conformitate cu standardul ISO 14001. Intrucat managementul ierarhic este responsabil de performanta de mediu, acesta este integrat in procesele si planurile operationale de baza.
  • In spiritul îmbunatatirii continue, noi implicam forta noastra de munca in procesul de management al mediului, inclusiv subcontractantii, partenerii si alte parti interesate.
  • Ambitia noastra este sa imbunatatim permanent grija fata de mediu atunci cand vine vorba despre proiectele noastre, produsele si serviciile noastre, cautand in mod activ modalitati de a reduce impactul lor ecologic negativ pe parcursul intregului lor ciclu de viata.