Sunteți aici

Skanska în România

Sunteți aici. Skanska în România. Aici veți găsi informații despre Skanska România, precum serviciile oferite, oportunități de carieră, date de contact și altele.

Acest site este disponibil în

Închideți

Codul de conduita

Codul nostru de conduita defineste cum lucreaza toti angajatii Skanska, indiferent de locul in care se afla acestia in lume. Ne dorim ca munca desfasurata in Skanska sa se desfasoare la cele mai inalte standarde ale eticii si in concordanta cu valorile noastre.

 

La Skanska nu toleram nicio forma de coruptie, mita sau actiuni competitive incorecte, discriminare sau hartuire. Este clar ca o singura bresa dintr-o tara poate dauna sau chiar distruge reputatia companiei la nivel global pe termen scurt si lung.

Codul de conduita a fost stabilit pentru prima data in 2002 si modificat in 2008 de catre Consiliul de Administratie Skanska. Suntem mandri de practicile de afaceri stabilite in Cod, acestea fiind impartasite atat cu furnizorii si clientii, cat si cu alte terte persoane

Ultimul cod de conduita a fost lansat pe 1 septembrie 2016 si vine cu foarte multe exemple pentru a ajuta angajatii sa aplice conceptele in munca si cele intalnite de zi cu zi.

 

Descarcati